UiTM Juara!!

hanya selang beberapa minit aku posting entry ‘tahniah” aku dikejutkan dengan 2 pesanan ringkas..”uitm juara!” .

 terima kasih kepada En Shafiik dan Hafiz Hood yang sudi mengirimkan berita gembira buat aku di sini..

percaya atau tidak aku sudah pun bermimpi semalam yang UiTM akan merangkul kejohanan kali ini..wee..

herm gembiranya hati aku hari ini bukan kepalang..hehe  setelah tewas di peringkat separuh akhir debat alam sekitar tempoh hari..sekurang-kurangnya walaupun aku tak represent UiTM.. aku  tumpang lega dan bangga jugak..wee

pasukan UiTM yang dibarisi pendebat-pendebat handalan (ini politik ek, aku nak korang belanja aku..wee) iaitu Muhammad Nizamuddin, Mahzuan ,Muhamad Khairulnizam dan Zarul Azhar berjaya menewaskan pasukan UM.Tahniah! 

Tahniah buat coach bro bard yang amat banyak mencurahkan ilmu masa tenaga mahupun wang buat pasukan UiTM..terima kasih yang teramat!(ini bukan politik ek!)hee c:

 buat budak-budak yang banyak turun training dan membantu baik dari segi debat mahupun hidangan makanan yang enak lagi menyelerakan..mungkin ini penangan buah melaka buatan katie..hee!terima kasih diucapkan lain masa mungkin giliran kita pula!

kita mesti lipat ganda usaha dan menggembeling tenaga sehabis daya agar kejayaan seperti ini akan dapat kita kecapi lagi pada masa akan datang!

buat pasukan kemerdekaan UiTMd & jurulatih, terima kasih di atas usaha jitu yang kalian tunjukkan..terima kasih kerana berjaya membawa pulang piala kembali singgah ke UiTM setelah hampir 5 tahun kita menanti!

Integriti dan Kemerdekaan sudah dalam genggaman

Royal pula bagaimana??

One thought on “UiTM Juara!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s