SEMENTARA MENANTI AZAN SUBUH

Baru sahaja selesai sahur. Air milo dan 3 keping roti Gardenia. Sudah cukup mengenyangkan.

Nak tidur.Tapi nanti terlepas Subuh pulak. Bukan mudah dah tidur pukul 530am lepas tu nak bangun pula jam 6am.

Sementara menanti azan Subuh (yang sebenarnya kedengaran sedang berkumandang saat aku menaip ini) aku habiskan masa melihat-lihat blog dan chatting.

Lepas subuh ini, kena baca buku pula, ada test nanti. Wastewater.

Makin ke penghujung Ramadhan, makin banyak test. Boleh dikatakan setiap hari. Aku cuba sedaya mampu memberikan yang terbaik dalam setiap test.

Harap-harap boleh score.

Test sebelum ini pun banyak yang kantoi.Hehe.

Terlalu sedikit usaha yang aku tumpahkan mungkin untuk semua itu. Atau Tuhan mahu menduga. Aku redha.

Report yang aku hantar semalam kena reject.Ada part yang tertinggal. Tapi aku dah repair. Harap diterima lah nanti.

Sudah 21 hari puasa. 9 hari lagi raya pula. Persiapan masih belum bermula.Janji dengan Bonzai untuk shopping raya, entah bila. Dia sibuk mungkin menguruskan rumah baru.

Atau sibuk berblogging.Macam aku.

Argh, kalau ada masa, aku belilah.Kalau tidak baju-baju yang lama pun ok untuk menyambut Syawal nanti.

Paling sedih, tak boleh ke Dungun untuk latihan Royal. c: Sorry ye semua….:c

3 thoughts on “SEMENTARA MENANTI AZAN SUBUH

  1. Wargh………….
    Bonat tak pergi Dungun
    Wargh………….
    Aku tertekan
    Wargh………….

    SNA: jangan overdo!

  2. bosan giler lah ko x ade…
    best gak g dungun coz makan sume sedap2…
    jgn jeolous…

    SNA: haha.memang jeles..tp nak wat cmner..ade test plak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s