HAHA..EXAM OH EXAM!

lama juga aku tak menghias blog ini dengan apa-apa. Dah bersawang-bak kata Bonzai.Haha.

Rindu pula mahu menulis. Walau tak ada apa sangat yang hendak dikongsi. Ini tengah bosan.

Bukak laman web UiTM nak cari exam papers, tapi tak boleh bukak pulak. Entah apa yang tak kena aku pun tak tahu.

Hari tu cuba pun sama jugak hasilnya. Ingatkan tak boleh download kat luar (cc) rupa-rupanya kat PTAR pun sama jugak.

Tadi pagi baru habis first paper.. colloid..erm harap-harapnya ok lah..huu… next paper hari Isnin pulak.. paper yang aku paling takut.. moga dua hari yang tinggal ni boleh aku khatam dan hadam semuanya..

Doakan aku ek..hehe..

Baru satu paper..dah tumbuh jerwt kat muka..tak cukup jerawat..bisul pun menggatal nak tumbuh time ni..huu tensen!

Perkara yang selalu terlintas kat kepala otak waktu-waktu exam ni..bila aku nak kerja??

dah penat rasanya belajar nie..tak sabar nak membalas jasa mak bapak pulak.. jasa ayong abg ayang angah kaksu abg long abg ngah..

dah banyak sgt menyusahkan dia org..

Kata orang masa belajar lah zaman yang mengasyikkan sekali.banyak masa senggang..mungkin betul..atau.. memang betull..cuma kadang-kadang tak larat dibeban dengan assignment yang menimbun dan kena study bagai nak giler..

Tapi bila pk balik..kalau dah keje..bosan pula..huahua..kena bayar itu ini.. kena tanggung anak bini..kahkah.. boleh botak kepala dibuatnya..

Pusing-pusing.. semuanya soal tanggungjwb..kan?selagi mana tanggungjwab itu dianggap sbg amanah dan bukannya beban atau liabiliti..maka segalanya mudah..

nak buat apa-apa pun rasa bersemangat jer..(ye ker?).. apatah lagi kalau ada yang sentiasa menemani kita kala kita lemah dan tak berdaya..wee c;

handphone pun rosak..dah 2 minggu..malas nak p betulkan..dah 2 kali rosak.. elok juga takde handphone ni..jimat duit beli kredit..

cuma yg susahnya..mama dan ayong nak call..

erm nanti lah aku p betulkan..selagi boleh tumpang-tumpang sekejap kat handphone Zarul..hehe..

Rindu mahu makan masakan ayong..entah bila ada kesempatan mahu pulang..rindu mahu dengar bebelan dan gelak tawa mama..

rindu nak tengok darling n angah..

rindu waktu bersama abah..wee c:

Aku dah start mengarut.. chow dulu.. sori entry ni ntah apa2!haha

buat semua yang tgh berperang dengan exam, gud luck!

6 thoughts on “HAHA..EXAM OH EXAM!

  1. salam..
    hehe..tanggungjawab mmg banyak n berat untuk dipikul..rasanya semakin besar,semakin banyak kot tanggungjawab kita..semua pun nak balas pengorbanan mak ayah n adik beradik yang dah banyak menolong kita kan..insyaAllah ada masanya nanti..semoga semua paper dpt ditempuhi dgn jayanya..goodluck! =]

  2. Hai..abg SNA.. Lama sudah tidak bersua rindu lah pulak..huhu.. Kite ngah gap panjang gak nie tu yg ada masa surf nih..hik3x. Ok.. Gambatte Kudasai!!

  3. Good Luck for the exam. Hahaha, same question pondered by me during varsity days. But to tell you the truth, masa study le paling best. Kerja, mmg best tang ada duit, but time, not yours anymore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s