TAHUN AKHIR

Semangat juang ini macam air laut yang ada pasang surutnya.

Macam cuaca yang saling bertukar hujan dan panasnya. Apa yang akan membuatkan aku rasa down ialah-bila orang susah nak percaya kita, bila orang tak appreciate usaha kita.

Yang tinggal akhirnya kepenatan yang tak pernah putus menekan urat dan saraf yang semakin menua ini.

Aku bukan orang yang baik.Begitu juga nampaknya perkara-perkara yang sering berlaku dalam hidup ini.

Sorrylah.. Itu cuma rasa yang bercampur-campur hasil daripada pelbagai cerita yang menduga jiwa.

Now lets go straight to the point. Tahun akhir is equal to FYP (Final Year Project). Semua orang tahu, aku tahu. Banyak sangat benda yang boleh dicerita pasal FYP ni tapi kalau aku cerita semua-pelik pulak lah.. Nanti orang kata -macamlah dia sorang je yang buat thesis

Betul. Itu pun aku tahu.

Aku cuma tension lah. Ada probs sana-sini. Nak guna mercury Analyzer. Tapi selalu pulak breakdown. Tadi pun breakdown lagi,leaking, low pressure gas and etc.

Kalau dapat guna. Results cam hampeh! Serius hampeh!

Bila tunjuk kat supervisor comfirmlah kena reject. Siap bagi amaran lagi.takut dapat status TL (tidak lengkap) Lebih dukacita lagi kalau tengok bebudak lain yang dah siap, dapat result yang cantik-cantik.Cemburu! Huahua.

Harapan aku, moga boleh siap dan dapat result yang cantik. Secantik kamu!

weee. c:

7 thoughts on “TAHUN AKHIR

  1. perjuangan tu x disertai dgn permaidani merah..
    tp ckp sinonim dgn penat lelah..^_^
    gud luck bro..

    SNA: Terima Kasih..Harap segalanya berjalan dengan baik.

  2. insyaallah dpt result yg cantik.secantik dia.hee:)
    dun gv up!

    SNA: Heh. Insya Allah.Tanx..lame yer tak drop any comment kat sini?

  3. same la kite..supervisor ktorng pun da bacakan status TL tu..siap suh extend klu x siap..ngee..xmo…:(

    SNA: Aku pun tak mo..Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s