IN D MIDDLE OF SOMETHING

Herm. Menulis pada waktu pagi-pagi macam ni memang jarang. Nak pulak dalam keadaan busuk tak mandi. Huh. Malas mahu ke bilik air. Mandi. Gosok gig. Bla. Bla. Bla.

Entah apa anginnya, aku bangun pagi-pagi. Tengok movie. Perfect Stranger acted by Halle Berry. One of my fave actress. Indeed. She just gorgeous. Haha.

Never watched the movie. Tu yang gigih nak tengok. Though last night tido kul 430 pagi selepas melalak lebih 3 jam. Tapi pelik boleh bangun awal juga. Now mata dah tak ngantok lagi.

Nak packing barang-barang. Mau pindah ke kampung halaman. Walaupun result tak kuar lagi tapi aku memang confident kemas everything dan bawa pulang. Harap-harap tak ada apa yang sangkutlah. Doakan!

Nak balik. Nak celeb raya di kampung. Nak lawat abah. Huu. Lama juga tak menjengah.

Selamat Hari Raya semua. Berkorbanlah apa sahaja untuk agama, bangsa dan negara.

Love you forever!wee c:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s